جایگاه سازی اپراتورهای تلفن همراه در ایران

جایگاه مقابل را پر کنید
به پپسی در مقابل کوکا توجه کنید که وقتی کوکا کولا با شعار ( یک چیز واقعی ) افراد بزرگسال را به سمت خود میکشد، پپسی با شعار ( در لحظه زندگی کن ) سعی در جایگاه سازی خود برای جوانان دارد.
یکی از بهترین نمونونه های پر کردن جایگاه مقابل در کشور را میتوان اپراتورهای تلفن همراه را مثال زد.
همراه اول با داشتن قدمت زیاد و همچنین خط دائمی بعنوان یک برند با پرستیژ که افراد سطح بالای جامعه از آن استفاده میکنند معرفی شده، پس ایرانسل باید جایگاه مقابل را پر کند یعنی خطی اعتباری با طرح های مکالمه ای تا مشتریان جوان تر را به سمت خود بکشد.
هردو این اپراتورها در سرعت اینترنت ضعیف بودند پس رایتل با زوم کردن روی سرعت اینترنت خود توانست در بین این دو برای خود جایگاهی بسازد. البته ایرانسل وارد خط های دائمی شد ولی موفق نشد زیرا مردم خط دائمی را با همراه اول میشناسند حتی چند سال پیش باز میخواست با شماره های رند وارد این حوزه شود که باز هم ناکام ماند، ایرانسل باید قبول کند که نمیتواند به حوزه خط های دائمی وارد شود پس باید سعی کند روی خط های اعتباری مانور دهد که در این زمینه واقعا موفق بوده.
رایتل هم جند وفتی است که روی خط های دائمی مانور میدهد ولی هردو اپراتور باید بدانند که جایگاه و ذهنیتی که همراه اول نسبت به خط های دائمی دارد را به این سادگی نمیتوانند بگیرند.
همانطور که قبلا گفته شد ما با انتخاب یک برند دوست داریم به یک گروه بپیوندیم و گروه رایتل و ایرانسل یعنی خط های اعتباری هیچگاه پرستیژ خط همراه اول را به همراه ندارد.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه برند بسازیم
مراحل برنامه ریزی استراتژیک برند
what is a brand
نامگذاری برند باید به چه صورت باشد؟
مگه چندنوع برند داریم؟!!!!! بخوانید تا بدانید
چگونگی انتخاب نام برند
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بسیار عالی
سلام
خیلی جالب بود
متشکرم
میشه در مورد تالیا هم صحبت کنید؟
سلام
با سپاس از نظر شما دوست عزیز
این اپراتور بخاطر اینکه زیاد در ایران استفاده نمیشوند معمولا در رابطه با این اپراتور مطالب زیادی وجود نداره ولی باز هم تحقیق میکنم تا بتونم مقاله خوبی در رابطه با تالیا هم بنویسم